Menukokonaisuudet ryhmille

Tutustu herkullisiin illallisvaihtoehtoihimme!

Tarjoamme isoille ja pienemmille ryhmille sekä buffet-menun että erilaisia menukokonaisuuksia lautasannoksina.

Huomioimme erityisruokavaliot, kun ne ilmoitetaan kolme arkipäivää ennen tilaisuutta.

Buffet-ruokailun minimiveloitus 20 henkilön mukaan.

Buffet-menu 45 €

Vihreä salaatti
-raikasta salaattia, fermentoitua hunajaa Revon tilalta ja siemeniä

Metsäsieniä ja sienilientä
-metsäsienitartaletit, pikkelöityjä kantarelleja, tattilientä ja sienikermaa

Jääkellarinlohta ja fenkolia
-kuusella ja katajalla suolattua kirjolohta, fenkolia ja savujugurttia

Ankkarillette
-pitkään haudutettua kotimaista ankkaa, pikkelöityjä vihanneksia Lammaskallion tilalta ja briossia

Valikoima leipomo pH7:n leipää ja levitettä

Pääruoaksi

Poltettua kaalia ja mustaa valkosipulia
-Kaalia Lammaskallion tilalta, fermentoitua valkosipulia ja auringonkukkatahinia

TAI

Paahdettua siikaa ja ruskistettua voita
-siikafilettä, ruskeaa voi-kastiketta ja Ruisvaaran porkkanoita

TAI

Kassler 24h, mustaa valkosipulia ja rakuuna-porkkanoita
-pitkään haudutettua ja grillattua Kaartilan mallaspossua, Ruisvaaran porkkanoita ja rapeaa sipulia

Jälkiruoaksi

Ylellinen ja runsas jälkiruokabuffet by konditoria pH7
Kahvi/tee

Ryhmämenut syys-marraskuu 2019

Veggie Menu 33,-

Kuohkeaa myskikurpitsakeittoa
-paahdettua myskikurpitsaa, pikkelöityjä kantarelleja, cashew-pähkinää & creme fraiche

Poltettua kaalia ja mustaa valkosipulia
-kaalia Lammaskallion tilalta, fermentoitua valkosipulia ja auringonkukkatahinia

Vadelma & Suklaa
-suklaa-browniepohjalla pehmeää suklaamoussea, päällä vadelmakiille

Kalamenu 42,-

Ankkarillette
-pitkään haudutettua kotimaista ankkaa, pikkelöityjä vihanneksia Lammaskallion tilalta ja briossia

Paahdettua siikaa ja ruskistettua voita
-siikafilettä, ruskeaa voi-kastiketta ja Ruisvaaran porkkanoita

Uunijäätelö
-mustikkauunijäätelöä ja kuumaa kinuskia

Lihamenu 42,-

Jääkellarinlohta ja fenkolia
-kuusella ja katajalla suolattua kirjolohta, fenkolia ja savujugurttia

Kassler 24h, mustaa valkosipulia ja rakuuna-porkkanoita 24,-
-pitkään haudutettua ja grillattua Kaartilan mallaspossua, Ruisvaaran porkkanoita ja rapeaa sipulia

Maitosuklaata ja hasselpähkinää
-pehmeällä kaakaopohjalla suklaata ja maitosuklaabryleetä sekä pehmeää suklaamoussea

5 ruokalajin maistelumenu 59,-

Keittiömestarimme suunnittelema sesonginmukainen ja monipuolinen menu. Tarjoillaan vain koko pöytäseurueelle. Kerrothan mahdollisesta erityisruokavaliostasi, kiitos!

Avoinna

maanantaisin ja tiistaisin: 11.00 – 14.30
ei À la carte – tarjoilua

 keskiviikkoisin ja torstaisin: 11.00 – 20.00

perjantaisin: 11.00 – 22.00

Lauantaisin: 11.00-15.00 brunssi, 15.00-22.00 á la carte

Ke-la keittiö sulkeutuu 30 min ennen ravintolan sulkemisaikaa

 

Ravintola Kerho

Tykkitie 1, 04300 Tuusula

010 231 2750
info (at) kerho.fi

#ravintolakerho

Yhteistyössä: