Vastuullisuus on kunnioittamista

Vastuullisuus ohjaa sekä toimintamme suuria linjoja että päivittäisiä arjen valintojamme.

Vastuullisuus on osa päivittäistä toimintaamme

Meille vastuullisuus tarkoittaa asiakkaamme, yhteisömme ja ympäristömme kunnioittamista. Meille on kunnia-asia ymmärtää asiakkaidemme tarpeita ja pystyä tarjoamaan asiakkaillemme odotukset ylittäviä ravintolakokemuksia. Haluamme tarjota iloisia tunteita ja kokemuksia kaikille asiakkaillemme – vastuullisesti.

Vastuullisuuskysymykset ovat meille keskeisiä ja haluamme omalta osaltamme tukea pyrkimyksiä kohti kokonaisvaltaisia kestävyystavoitteita. Toimimme ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Vastuullisuusasiat on kytketty kiinteästi kaikkeen tekemiseemme.

Puhtaita makuja parhaista raaka-aineista

Tiedämme aina tarkasti mistä raaka-aineemme saapuvat. Tavarantoimittajamme ovat pitkäaikaisia luotettavia kumppaneitamme, joiden kanssa työskentelemme yhdessä päivittäin. Yhteistyökumppaniksemme valitsemme alansa parhaat toimijat, joiden toiminta perustuu eettisesti kestäville periaatteille.

Käytämme aina mahdollisimman paljon lähellä tuotettuja suomalaisia raaka-aineita.

Muokkaamme annoskokoja saamamme palautteen perusteella. Kannustamme asiakkaitamme annostelemaan noutopöydästä itselleen sopivan annoksen. Ruoka on parasta nautittuna! Kierrätämme ravintolassa kaiken kierrätettävän materiaalin. Näin säästämme ympäristöämme.

Hyvä asiakaskokemus perustuu henkilöstön hyvinvointiin

Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Edistämme turvallisia ja terveellisiä työolosuhteita kaikessa tekemisessämme.

Kerholla on avoin, turvallinen ja rento yrityskulttuuri. Palveluiden jatkuvaa kehittämistä tehdään yhdessä Kerhon ammattilaisten kanssa, trendejä seuraten ja asiakkaiden toiveita tarkasti kuunnellen. Haluamme yhdessä tarjota asiakaskokemuksen, jossa vastassa on ihminen, joka on aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja pyrkii auttamaan häntä.